Управління економічною безпекою підприємства: конспект лекцій - Буняк, Надія Михайлівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Конспект лекцій складено відповідно до силабусу освітнього компонента, навчальне видання містить лаконічне й чітке викладення теоретичного матеріалу, що дозволить швидко та якісно підготуватись до практичних занять.
Рекомендовано здобувачам освіти 2-го курсу (другого (магістерського) рівня підготовки) спеціальності 073 «Менеджмент» освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій»
Keywords: управління; безпека; економічна безпека підприємства; управління економічною безпекою; 332.145.65