Релаксаційні, нелінійні, акустооптичні процеси і матеріали - (:unkn) unknown (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Подано праці XII міжнародної наукової конференціїґ “Релаксаційні, нелінійні, акустооптичні процеси і матеріали” – РНАОПМ’ 2024. Матеріали було заслухано на конференції
Пам’яті Георгія Євлампійовича Давидюка
Keywords: 535+544