Методичні рекомендації щодо написання та оформлення курсових робіт - Зарадюк, Зоряна Валентинівна; Карпінська, Наталія Володимирівна; Саско, Олена Іванівна; Старко, Оксана Леонтіївна; Фідря, Юлія Олександрівна; Чупринський, Борис Олександрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Методичні рекомендації містять мету та завдання, вимоги до оформлення, структурних компонентів, змісту курсової роботи, наведено характеристику етапів виконання курсової роботи. Зазначено основні вимоги формування списку використаних джерел. Додатки містять зразки окремих компонентів курсової роботи.
Keywords: курсова робота; стиль написання; зміст та структура курсової роботи; оформлення та захист курсової роботи; 378.22:001.817(072)