Роль суспільно-географічних факторів у формуванні освітньо-виховного комплексу (на прикладі Волинської області) - Краснопольська, Надія Володимирівна; Бабич, Олена Андріївна; Krasnopolska, Nadiia V.; Babych, Olena A. (Сумський державний педагогічний університет імені А. С. Макаренка, 2015)
Стаття присвячена дослідженню наукових підходів до формування освітньо-виховного комплексу, який є важливою категорією соціогеографічних досліджень. Подано структуру освітньо-виховного комплексу, розкрито вплив соціально-демографічних факторів і процесів на формування та функціонування комплексу.

The article is devoted to the investigation of apprpaches to the formation educational-training complex which is a great category of sociogrographical investigation The structure of educational-training complex is given. The influence of socio-demographical factors, processes to the formation and operation of complex are disclosed
Role of Publicly Geographical Factors оn Forming Educational-Training Complex (on the example of the Volhynia area)
Keywords: освітньо-виховний комплекс; суспільно-географічні фактори; регіон; структура ОВК