Мовленнєва патологія (Speech-Language Pathology): методичні рекомендації - Каліщук, Діана Миколаївна; Котис, Олена Гергіївна; Kalishchuk, Diana M.; Kotys, Olena H. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Методичні рекомендації з курсу «Мовленнєва патологія (Speech-Language Pathology)» призначені для студентів 2-го року навчання спеціальності «Прикладна лінгвістика»; складаються із передмови та чотирьох частин, які містять опис та інформаційний обсяг навчальної дисципліни із питаннями до лекцій та семінарів; завдання для самостійної роботи та теми ІНДЗ; статті для аналізу; глосарій основних понять і термінів.
Keywords: мовленнєва патологія; дисграфія; афазія; домінантність; латералізація; дислексія