Біологія мисливських тварин - Теплюк, Вадим Сергійович; Теплюк, Алла Миколаївна (My University, 2023)
Методичні рекомендації для проведення лабораторних робіт із курсу «Біологія мисливських тварин» містять матеріали щодо загального плану організації (зовнішня та внутрішня будова) птахів і ссавців, особливостей біології та екології, морфології та поведінки типових видів пернатих і звірів різних систематичних груп, що належать до мисливського фонду України. До кожної із тем подано методичні рекомендації для виконання завдань, рисунки та наведено короткі теоретичні відомості для підготовки до занять і виконання окремих завдань роботи. Рекомендовано студентам заочної форми навчання освітнього ступеня бакалавр спеціальності 205 Лісове господарство факультету біології та лісового господарства.
Keywords: мисливські птахи; мисливські ссавці; біологія і екологія мисливських тварин; будова мисливських тварин; 599(072)