Особливості програми зі степаеробіки для жінок середнього віку. - Кренделєва, Венера Ульфатівна; Krendelieva, Venera U. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
У статті обґрунтовано авторську програму зі степаеробіки, розроблену на основі синтезу сучасних американських і європейських програм у поєднанні з вітчизняною практикою та адаптовану до конкретного контингенту жінок середнього віку. Автором досліджено вікові зміни середніх показників серцево-судинної системи в жінок 21–34 років, які займаються степаеробікою від двох до п’яти років, та визначено загальні принципи організації спортивно-оздоровчого процесу. In the article the analysis of the author program is given from step-aerobic, developed on the basis of synthesis of the modern American and European programs taking into account domestic practice, adapted to the concrete contingent of women of middle ages. An author is probe the age changes of middle indexes of the cordially vascular system for the women of 21– 34 years which are engaged in step-aerobic from two to five years and general principles of organization of sporting-health process are selected.
Features Programs From Step-Aerobic for the Women of Middle Ages.
Keywords: спортивно-оздоровча програма; степ-аеробіка; степ-платформа; фізична підготовленість; sporting-health program; step-aerobic; step-platform; physical preparedness