Психологічні особливості прояву інформаційної позиції майбутніх фахівців документознавства та інформаційної діяльності - Хворост (Шишкіна), Христина Юріївна; Khvorost (Shishkіna), Khrystyna (ФОП Лукашевич О.М., 2012)
У статті відображено результати емпіричного дослідження інформаційної позиції студентів. Визначено вибіркове та індивідуально-психологічне ставлення до інформації майбутніх фахівців з інформаційної діяльності. Встановлено взаємозв'язок між різними типами оволодіння та обробки інформації. The article is focused on the results of the emperical research of students' information position. The author has defined a selective and individual psychological attitude to information by future specialists in the field of information. The mutual relation between various types of information acquisition and processing has been determined.
Keywords: інформаційна діяльність; інформаційна позиція; свідоме ставлення; вибіркове ставлення; індивідуально-психологічне ставлення; information activity; informational position; conscious attitude; selective attitude; individual psychological attitude