Психологічний супровід сім’ї - Мушкевич, Мирослава Іванівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Навчально-методичні рекомендації з курсу «Психологічний супровід сім’ї» розроблено відповідно до навчального плану і складається з навчальної програми курсу, практичних та лабораторних занять, питань до самоконтролю, завдань для самостійної роботи, списку рекомендованої літератури. Вивчення дисципліни допоможе студентам орієнтуватися в теоретичних питаннях, де особлива увага і детальний аналіз приділяється психологічним особливостям і механізмам розвитку кризових ситуацій у сім’ї, конструктивному погляду на кризу як можливість окремої людини пізнати себе та інших, вийти на якісно новий рівень усвідомлення свого сімейного життя. Матеріали призначені для студентів факультету психології, які навчаються за спеціальністю «Психологія».
Keywords: психодіагностика; психоедукація; психоконсультування та психотерапія; 159.922.761