Конструктивно-географічний аналіз та оцінка природного агроресурсного потенціалу Волинської області - Потапова, Алла Геннадіївна; Мольчак, Ярослав Олександрович; Potapova, Alla H.; Molchak, Yaroslav O. (Луцький національний технічний університет, 2010)
Монографія містить систематизований комплекс досліджень присвячений вивченню, географічному аналізу та оцінці природного агроресурсного потенціалу Волинської області. Визначено структуру ПАРП і його територіальні особливості. Представлено пошук і розробку оптимальних методів виконання сільськогосподарського виробництва та встановлення взаємозв’язків між природно-географічними показниками території і еколого-економічними наслідками аграрної діяльності. Для географів, екологів, аграрників, наукових працівників, викладачів, аспірантів, студентів та інших спеціалістів, працюючих в області сільського і водного господарства, а також охорони та раціонального використання природних ресурсів.
Потапова Алла Геннадіївна - кандидат географічних наук, доцент кафедри географії Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: природний агроресурсний потенціал; natural agricultural resource potential; природно-агроресурсний район; natural agricultural resource region; оптимізація використання природного агроресурсного потенціалу; optimization of utilization of natural agricultural resource potential