Вплив карантину на міжособистісні комунікації - Болобан, Єлизавета Олександрівна; Матвійчук, Наталія Миколаївна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Під час карантину комунікації, як і відносини, переходять на віддалений формат подібно компаніям, що ідуть на віддалену роботу, і вплив коронавірусу на міжособистісні комунікації є дуже глобальним.
Keywords: карантин; Covid-19; міжособистісні комунікації