Дослідження кристалічної структури сполуки Ag7AsSe6 - Гапій, Андрій Миколайович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Магістерська робота присвячена вивченню кристалічної структури тернарної сполуки Ag7AsSe6, виконаного за допомогою методу монокристалу. В першому розділі наведено відомості про потрійні сполуки системи Ag-As-Se. Другий розділ присвячений характеристиці методів дослідження. В третьому розділі наведено результати дослідження структури сполуки Ag7AsSe6. Особливості кристалічної структури дослідженої сполуки також наведено в цьому розділі.
Keywords: селеніди; сполуки Аргентуму; кристалічна структура; X-променева дифрактометрія