Психодизайн навчальної і професійної діяльності - Коць, Михайло Онисимович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Метою ОК «Психодизайн навчальної і професійної діяльності» є формування у здобувачів освіти сучасного уявлення про професіоналізм; оволодіння здобувачами освіти теоретичними знаннями про особливості видів трудової діяльності людини та підготовку її до праці; вивчення психологічних проблем виробничого навчання та на практиці застосовувати рекомендації сучасної психології навчальної і професійної діяльності та професійної кар’єри і на цій основі сприяти виробленню психологічної готовності до кваліфікованої фахової діагностичної, консультативної та корекційної діяльності.
Keywords: психодизайн; навчальна діяльність; професійна діяльність