Психологія (Основи психології. Вікова, педагогічна та соціальна психологія) - Коць, Михайло Онисимович (My University, 2021)
У навчальній дисципліні Психологія («Основи психології», «Вікова, педагогічна та соціальна психологія») представлено теоретико-методологічні, практичні та вікові засади функціонування психіки та поведінки людини в нормі та з особливостями розвитку, психологічну специфіку освітньої діяльності. У методичних рекомендаціях представлений зміст основних завдань для засвоєння навчального курсу “Психологія (Основи психології. Вікова, педагогічна та соціальна психологія)” підготовки бакалавра, галузі знань 01 Освіта/Педагогіка, спеціальності 014 Середня освіта (Історія), Освітньо-професійної програми: (спеціалізації) Cередня освіта. Історія, правознавство.
Keywords: психологія; основи психології; вікова психологія; педагогічна психологгія; спеціальна психологія