Робоча програма курсу "Сучасна українська літературна мова"для студ. спец. "Мова і література (польська), "Мова і література (російська) - Данилюк, Ніна Олексіївна; Костусяк, Наталія Миколаївна; Межов, Олександр Григорович; Мельник (Пасічник), Ірина Анатоліївна (Волинський державний університет ім. Лесі Українки, 2006)
Навчально-методичне видання відображає дані про структуру курсу “Сучасна українська літературна мова”, планування лекційних, практичних занять та самостійної роботи студентів, допоможе їм виробити й удосконалити навички та уміння, необхідні для лінгвістичної підготовки. Для студентів-філологів.
Keywords: фонетика; лексикологія; морфологія; синтаксис