Основні аспекти регулювання економічної конкуренції в умовах Євроінтеграції - Колісниченко, Ірина Олександрівна; Kolisnychenko, Iryna (Львівський національний ун-т ім. Івана Франка. Економічний факультет., 2005)
Розглядається проблема вдосконалення механізмів регулювання економічної конкуренції та їх застосування у відповідності із видом економічного середовища.The question of adjusting of economic competition is considered in the context of Eurointegration. The certain types of competition environment according to which are resulted mechanisms of adjusting of economic competition.
Keywords: конкуренція; економічна конкуренція; євроінтеграція; ринкове середовище