Зміст - (:unkn) unknown (ФОП Косенко А. О., 2025)
Збірник тез конференції «Економіка відновлення та інклюзивний розвиток територій» присвячений дослідженню сучасних викликів та стратегій післявоєнної відбудови України на засадах інклюзивності, сталого розвитку та інноваційних підходів до управління. У центрі уваги – екологічна політика й управління природними ресурсами, розвиток малого та середнього бізнесу, формування людського капіталу, цифрова трансформація управлінських процесів та фінансово-інвестиційні механізми підтримки регіонів. Автори обґрунтовують необхідність побудови нової соціально-економічної моделі, що поєднує інновації, інституційну стійкість та орієнтацію на потреби людини. Видання призначене для науковців, управлінців, представників органів державної влади та місцевого самоврядування, докторантів, аспірантів, студентів і всіх, хто долучається до формування стратегії відновлення України та розвитку її територіальних громад. Тексти представлено в авторській редакції. Редакційна колегія не несе відповідальності за зміст та авторський стиль праць, розміщених у збірнику.