Організація творчого середовища закладу дошкільної освіти на засадах інклюзії - Ємчик, Олександра Григорівна (My University, 2024)
У статті розглянуто ключові аспекти організації творчого середовища в закладі дошкільної освіти на засадах інклюзії. Узагальнено підходи учених до трактування понять «середовище», «освітнє середовище», «творче освітнє середовище» та «інклюзивне освітнє середовище» у співвідношенні до умов закладу дошкільної освіти. Визначено ознаки творчого та інклюзивного середовища закладу дошкільної освіти й точки їх кореляції.
Keywords: творче освітнє середовище; інклюзивне освітнє середовище; творче інклюзивне середовище закладу дошкільної освіти; 378.147