Наукові аспекти експортно-імпортних операцій агропромислового комплексу України - Скрипчук, Петро Михайлович; Федина, Катерина Миколаївна; Павлов, Костянтин Володимирович; Skrypchuk, Petro M.; Fedyna, Kateryna M.; Pavlov, Kostiantyn V. (Інститут агроекології і природокористування Національної академії аграрних наук, 2018)
В статті обґрунтовано наукові аспекти експортно-імпортних операцій агропромислового комплексу України. Здійснено аналіз та визначені перспективні сфери агропромислового комплексу на міжнародному ринку.

The article substantiates the scientific aspects of export-import operations of the agro-industrial complex of Ukraine. The analysis and the prospective areas of the agro-industrial complex in the international market have been analyzed.
Scientific aspects of export-import operations of agroindustrial complex of Ukraine
Keywords: експортно-імпортні операції; агромпромисловий комплекс; органічна продукція; сільське господарство; конкурентоспроможність; export-import operations; agro-industrial complex; organic production; agriculture; competitiveness