Психологія. Робоча програма для студентів ІІФ денної ф.н. - Кордунова, Наталія Олександрівна; Kordunova, Nataliia O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Видання містить матеріали щодо структури робочої програми нормативної навчальної дисципліни «Психологія». У робочій програмі нормативної навчальної дисципліни «Психологія» висвітлюються різні психологічні течії, визначено їх роль у розвитку науки психології; суть і специфіка психічних процесів особистості: відчуття, сприймання, пам'ять, мовлення, мислення; загальні закономірності психіки; індивідуальні можливості особистості. Рекомендовано для студентів галузі знань 0203 «Гуманітарні науки» напряму підготовки 6.020303 Філологія («Мова та література» (англійська, німецька, французька)) денної форми навчання.
Keywords: психологія; робоча програма; іноземна філологія; теми практичних; теми лекцій; питання для підготовки