Academic Writing Tests Undergraduate Level - Калиновська, Ірина Миколаївна; Коляда, Еліна Калениківна; Kalynovska, Iryna; Koliada, Elina (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Навчально-методичні матеріали підготовлено з метою систематизації й удосконалення знань студентів-бакалаврів денного і заочного відділень закладів вищої освіти при вивченні теоретичного курсу з академічного письма. Видання складається з п’яти тематичних розділів, які охоплюють особливості академічного письма і сприяють розвитку використання певних мовних одиниць, моделей, структур в академічних текстах, формуванню навиків академічної грамотності та доброчесності у студентів.
Тестові завдання з академічного письма: перший (бакалаврський) рівень
Для студентів і викладачів фахових інститутів і факультетів за напрямками підготовки 035 Філологія (Мова та література (англійська). Переклад), для аспірантів-філологів та всіх, хто цікавиться академічним письмом.
Keywords: академічне письмо; academic writing; написання абзацу; paragraph writing; написання есе; essay writing; точність; accuracy; плагіат; plagiarism; 811.111’373(07)