Самоменеджмент - Буняк, Надія Михайлівна; Черчик, Лариса Миколаївна; Милько, Інна Петрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
У навчальному посібнику розглядаються теоретико-методологічні аспекти та практичний інструментарій самоменеджменту, які забезпечать отримання загальних та професійних компетентностей. Навчальний посібник включає такі складові організації навчального процесу, а саме: лекційний курс, тематику та методики проведення практичних занять.
Вступ
РОЗДІЛ 1. ФУНКЦІЇ САМОМЕНЕДЖМЕНТУ
Тема 1. Теоретичні основи самоменеджменту
Питання для обговорення. Практичні завдання до теми
Keywords: основи самоменеджменту; саморозвиток менеджера; лідерство; менеджерський потенціал; 005.32(07)