Волинська філармонія як осередок культурно-пізнавального туризму краю - Качаровський, Роман Євгенович; Єрко, Ірина Володимирівна; Мельник, Надія Вікторівна; Мельник, Андрій Васильович (Університет Григорія Сковороди в Переяславі, 2021)
Зосереджено увагу на ролі Волинської філармонії як культурного осередку області. Досліджено історію її становлення та розвитку. Визначено основні складові, зокрема творчі колективи, їх роль у культурно-пізнавальному туризмі краю. Виокремлено проблемні питання розвитку філармонії та шляхи їх вирішення.
Keywords: туризм; Волинська область; туристичні ресурси; культурно-пізнавальний туризм; філармонія; історико-культурна спадщина; 911.3:30(477.82):338.48-53:[78:061.1