Окремі аспекти домашнього насильства - Зарадюк, Зоряна Валентинівна; Старко, Оксана Леонтіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Видання містить стислий виклад лекційних матеріалів з питань протидії домашньому насильству в Україні у кримінологічному, кримінально-правовому, історичному аспектах
Keywords: домашнє насильство; навчально-методичні рекомендації; 343.2(477)(073)