Практичний курс англійської мови: програма нормативної навчальної дисципліни - Сорокіна, Ліна Євгеніївна; Sorokina, Lina Ye. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Програма навчальної дисципліни «Практичний курс англійської мови» укладена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів спеціальності «Початкова освіта», освітньої програми «Мова (англійська)». Призначена для студентів ІІІ курсів факультету педагогічної освіти та соціальної роботи Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.
Keywords: Encounters; Feelings and opinions; Entertainment; Communication