Проблеми збереження ландшафтного різноманіття природоохоронних територій - Павліха, Наталія Володимирівна; Караїм, Ольга Анатоліївна; Павлиха, Наталия Владимировна; Караим, Ольга Анатольевна; Pavlikha, Nataliia V.; Karaim, Olha A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
У статті розглянуто передумови створення дієвих організаційно-економічних основ управління ландшафтами природоохоронних територій. В статье рассмотрены предпосылки создания действенных организационно-экономических основ управления ландшафтами природоохранных территорий. In the article the prerequisites for the development of effective organizational and economic foundations of landscape management of protected areas
Проблемы сохранения ландшафтного разнообразия природоохранных территорий
Preservation of Landscape Diversity in Protected Areas
Keywords: ландшафти; ландшафтне різноманіття; ландшафтний аналіз; природно-заповідний фонд; ландшафтне управління; landscapes; landscape diversity; landscape analysis; natural-reserve fund; landscape management; ландшафты; ландшафтное разнообразие; ландшафтный анализ; природно-заповедный фонд; ландшафтное управление