Міжнародна інформація: методичні рекомендації для студентів галузі знань 0302 "міжнародні відносини" - Карпчук, Наталія Петрівна; Karpchuk, N. P. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Видання містить комплекс завдань: тематику лекційного курсу, практичні та самостійні завдання, список рекомендованих джерел, індивідуальне науково-дослідне завдання, завдання для модульних контрольних робіт, тести. Для студентів напряму підготовки "міжнародна інформація".
Keywords: міжнародна інформація; інформаційне супільство; інформаційна політика; інформаційна безпека