Професійна етика фінансиста - Борисюк, Олена Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Навчально-методичне видання розроблене з метою надання допомоги студентам в організації роботи по підготовці до практичних занять. Методичні рекомендації містять перелік питань, які виносяться для обговорення на практичних заняттях, методичні рекомендації до проведення практичних занять, тестові завдання для поточного контролю, завдання для самостійної роботи та рекомендовану літературу.
Keywords: професійна етика фінансиста; ділові переговори; ділова атрибутика фінансиста; особливості іміджу фінансиста; особливості ведення ділових переговорів; 336.22:689