Страхування (за видами економічної діяльності, за напрямками діяльності підприємства): робоча програма вибіркової навчальної дисципліни - Борисюк, Олена Володимирівна; Borysiuk, Olena V. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2013)
Програма навчальної дисципліни “Страхування (у тому числі за видами економічної діяльності, за напрямками діяльності підприємства) складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів спеціальності «Менеджмент».
Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1.Сутність, значення та роль страхування. 2. Основні види добровільного страхування. 3.Фінансова діяльність страховика.