Трудове право : програма навчальної дисципліни - Сокол, Марія Василівна; Sokol, Mariia V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки., 2014)
Програма навчальної дисципліни «Трудове право» визначає місце дисципліни у системі підготовки бакалаврів, мету вивчення, зміст навчального матеріалу, основні форми організації навчання та методи контролю.

The program of academic discipline "Labor law" defines the place of the discipline in the system of preparation of bachelors, the purpose of the study, the content of the training material, basic forms of training and control methods.
Keywords: трудове право; Labor law; трудовий договір; labour contract; зміст трудового договору; contents of labour contract; роботодавець; employer; працівник; worker; трудовий спір; Labor disputes