Філософія штучного інтелекту: Алан Тюрінг - Грицевич, Юрій Васильович (My University, 2023)
У статті проаналізовано основні аспекти філософії штучного інтелекту, які висловив Алан Тюрінг у своїй праці «Computing Machinery and Intelligence» ще в 50-х рр. минулого століття.
Keywords: штучний інтелект; Алан Тюрінг; «Computing Machinery and Intelligence»; тест Тюрінга