Оптимізаційні методи і моделі - Скорук, Олена Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Навчально-методичне видання містить індивідуальне завдання для самостійної роботи, питання на залік та рекомендовану літературу. Рекомендовано студентам 2 курсу спеціальності 051 «Економіка» освітньо-професійної програми «Аналітична економіка», спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування», спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» освітньо-професійної програми «Фінанси, банківська справа та страхування», спеціальності 075 «Маркетинг» освітньо-професійної програми «Маркетинг», спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньо-професійної програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
Keywords: оптимізаційні моделі; лінійне програмування; 519.863(075.8)