Сценографія хореографічного твору: робоча програма вибіркової навчальної дисципліни - Дужич-Ніколайчук, Віктор Іванович; Duzhych-Nikolaichuk, Viktor I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Основними завданнями програми є поглиблене вивчення питань теорії у тісній єдності з практикою що дає можливість вивчити основи сценографії , які приводять студента до єдино правильного цілеспрямованого наскрізного циклу в творчому процесі: задум – дійсність, ескіз - мотив, схема – реалізація.
Keywords: хореографія; танець; сценічне оформлення