Труднощі при вивченні окремих лексичних одиниць англійської мови. Частина ІІ. Практикум - Петровська, Надія Максимівна; Семенюк, Лариса Йосипівна; Petrovska, Nadiia M.; Semeniuk, Larysa Y. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Дане видання є другою частиною методичних рекомендацій «Трудонщі при вивченні окремих лексичних одиниць англійської мови». У другій частині «Практикум» подано тести для перевірки засвоєння відтінків значень синонімічних груп, поясненню відмінностей у значенні яких присвячена перша частина даної методичної розробки. Подано значення окремих лексичних одиниць у синонімічних рядах та тести на перевірку засвоєння значень лексичних одиниць у синонімічних рядах. Для викладачів англійської мови університетів, коледжів, та загальноосвітніх шкіл, а також усіх, хто цікавиться англійською мовою та питаннями методики викладання іноземних мов.
Keywords: англійська мова; синонімічні ряди; лексичні одиниці