Місце АТ «СКФ Україна» (публічне) у господарському комплексі міста Луцька через призму його історичного розвитку - Краснопольська, Надія; Наумова, Ірина; Krasnopolskaya, Nadia; Naumova, Iryna (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2013)
На основі відібраних критеріїв виділено головні етапи формування та становлення підприємства, здій- снений їх детальний аналіз. Представляються питання доцільності зміни форми власності, його приватизації й окремі особливості цих процесів. Виділено основні моменти та наслідки реструктуризації підприємства. Особлива увага приділяється сучасним аспектам розвитку, функціонування та виявлення ролі підприємства у господарському комплексі м. Луцька. Порівняння проводяться на основі таких показників: обсяги реалізованої продукції, рівень заробітної плати, трудові ресурси (кількість працюючих і їх статево-вікова структура), експортна орієнтація. Оn the basis of selected criteria identified the main stages in the formation and establishment of the enterprise and committed their detailed analysis. Submitted questions of the expediency changes of ownership, its privatization and individual features of these processes. Excreted highlights and implications of restructuring. Particular attention is given to modern aspects of the development, functioning and identify the role of enterprise in the economic complex of Lutsk. Comparisons are conducted on the basis of such indicators: sales, level of wages, labor (number of employees and their sex-age structure), export orientation.
Place SC «SKF Ukraine» (Public) in the Economic Complex of the City Lutsk Through the Lens of Its Historical Development
Keywords: підприємство; підшипники; приватизація; акціонерне товариство; реструктуризація; економічна діяльність; enterprise; bearings; privatization; joint stock company; restructuring; economic activity