Основи криптографічного захисту: програма нормативної навчальної дисципліни - Глинчук, Людмила Ярославівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Програма навчальної дисципліни “Основи криптографічного захисту” орієнтована на специфіку підготовки бакалавра галузі знань 12 “Інформаційні технології”, спеціальності 125 “Кібербезпека”, за освітньо-професійною програмою (спеціалізацією) “Інформаційна безпека”. Рекомендовано викладачам та студентам факультетів вищих навчальних закладів напряму кібербезпека та інформаційна безпека.
Keywords: криптографічний захист; криптографічні алгоритми; симетричні методи шифрування; асиметричні методи шифрування