Соціальне підприємництво як інструмент подолання соціально-економічних проблем в Україні - Бортнік, С. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено соціальне підприємництво як інструмент подолання соціально-економічних проблем в Україні
Keywords: соціальне підприємництво; соціальна відповідальність