Іноземна мова (німецька) за професійним спрямуванням : робоча програма нормативної дисципліни - Бондарчук, Тетяна Петрівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Програма навчальної дисципліни «Іноземна мова (німецька) за професійним спрямуванням» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів гуманітарних спеціальностей і призначена для студентів ІV курсу факультетів педагогічної та соціальної роботи, культури та мистецтв, філології та журналістики, історії, політології та національної безпеки, а також юридичного факультету. Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Предметом курсу є усне та письмове мовлення, фонетичні та граматичні особливості сучасної німецької мови, знання яких дає можливість формувати в студентів спеціалізовану комунікативну компетенцію. Метою курсу є формування в студентів англомовних комунікативних компетенцій в галузі читання, говоріння й аудіювання для забезпечення спілкування в професійно-трудовій сфері.
Keywords: усне та письмове мовлення; фонетичні та граматичні особливості сучасної німецької мови; комунікативні компетенції; мовленнєва діяльність німецької мови