Споживач та його поведінка в системі маркетингу - Шепелюк, І. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Досліджено споживача та його поведінку в системі маркетингу
Consumer and his behavior in the marketing system
Keywords: споживач; система маркетингу