Оцінювання сформованості туристських умінь та навичок у майбутнього вчителя фізичної культури - Чалій, Людмила; Chaliy, Lyudmyla (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки (м. Луцьк), 2015)
У статті подано характеристику критеріїв оцінювання навчальних досягнень студентів. Під час підготовки майбутнього вчителя фізичної культури до викладання туризму в школі постає потреба донести до свідомості студентів систему оцінювання їхніх знань та вмінь. Це сприяє організації процесу навчання та уникненню непорозумінь під час підсумкового контролю. Усі критерії в проведеному дослідженні стосуються не тільки знань, умінь і навичок, здобутих у процесі вивчення предмета, але ще й набутих компетенцій. The article contains description of evaluation criteria of educational achievements of students. During the preparation of future teachers of physical culture to teach in the school of tourism there is a need to bring awareness to the student assessment system for their knowledge and skills. This contributes to the organization of the learning process and to avoid confusion during the final control. All criteria in the study apply not only knowledge and skills gained in the study of the subject, but also acquired skills.
Rating of Touristskills Formation of a Future Physical Trainingteacher
Keywords: критерії; туристські вміння та навички; учитель фізичної культури; оцінювання; показники критеріїв; criteria; tourismskills; physical trainingteacher; assessment; criteria indicators