Аксіоматичний метод у навчанні математики - Ілляшенко, Валентина Яківна; Illiashenko, Valentyna Ya.; Кремінь, Віра Максимівна; Kremin, Vira M. (Українська асоція жінок в науці і освіті, Харківський національний університет ім. В. Н. Каразіна, 2011)
Доповідь присвячена ролі аксіоматичного методу в навчанні математики у вузі та школі. Report is devoted to the role of the axiomatic method in teaching mathematics in high school and school.
Axiomatic method in teaching mathematics
Ілляшенко Валентина Яківна - кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри геометрії і алгебри Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Кремінь Віра Максимівна - старший викладач кафедри геометрії і алгебри Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: аксіоматичний метод; Axiomatic method