Психологія інклюзивної освіти - Гошовська, Дарія Тарасівна (My University, 2022)
Освітній компонент «Психологія інклюзивної освіти» спрямований на здатність розуміти та сприймати етичні норми поведінки відносно осіб з порушеннями психофізичного розвитку, а також володіти методиками корекційної роботи з дітьми з особливими потребами розвитку. Предметом вивчення ОК «Психологія інклюзивної освіти» є інтеграція дітей з особливими освітніми потребами в загальноосвітній навчальний простір, а також супровід дітей на всіх онтогенетичних щаблях розвитку.
Keywords: діагностика; корекція; нозологія