Оцінка бізнес-середовища функціонування підприємств - Самолюк, Н.; Козійчук, В. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено бізнес-середовище функціонування підприємств
Keywords: бізнес-середовище; економічна активність