Історія музичної культури: програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалавра - Коменда, Ольга Іванівна; Komenda, Olha I. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2016)
Програма навчальної дисципліни «Історія музичної культури» для студентів за напрямом підготовки 6.020204 «Музичне мистецтво» денної форми навчання
Keywords: музична культура; навчальна програма; музичне мистецтво; денна форма навчання