Специфіка проведення сучасних маркетингових досліджень на товарному ринку - Македон, Г.; Оряп, О. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено специфіку проведення сучасних маркетингових досліджень на товарному ринку
Keywords: маркетингові дослідження; товариний ринок