Експрес-контроль з курсу «Основи здоров’я» 6 клас - Крук, Тетяна Євгеніївна; Дмитроца, Олена Романівна; Журавльов, Олександр Анатолійович (My University, 2021)
Посібник складено відповідно до чинної програми Міністерства освіти і науки України з основ здоров'я та підручника «Основи здоров’я» (авт. Т.Є. Бойченко, І.П. Василашко, С.В. Васильченко, О.К. Гурська, Н.І. Гущина, Н.С. Коваль – К.: «Генеза», 2014). Увесь запропонований матеріал відповідає вимогам державного освітнього стандарту і може використовуватися при роботі за будь-яким підручником.
Keywords: основи здоровя; експрес-контроль знань; 371.72(07)