Риторика - Левчук, Ірина Петрівна; Levchuk, Iryna P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Подано робочу програму з навчальної дисципліни «Риторика», необхідну для успішного засвоєння лекційного курсу і підготовки до практичних занять. Представлено завдання для самостійної роботи, систему індивідуальної роботи та блок для підсумкового контролю. Для студентів І курсу галузі знань 0301 «Соціально-політичні науки», напряму підготовки 6.030104 «Політологія» (денної форми навчання).
Keywords: риторика; ораторське мистецтво; мистецтво суперечки; інвенція; диспозиція; елокуція; меморія; акція