Позитиви виховання дітей і підлітків у Пласті - Остапйовська, Ірина Ігорівна; Ostapiovska, Iryna I. (Волинський національний університет ім. Лесі Українки, 2009)
У публікації наведено коротку характеристику організаційної структури та виховної діяльності Національної скаутської організації України "Пласт". Обґрунтовано позитиви виховання дітей та підлітків у Пласті.
Positives of education of children and teenagers in Layer
Роботу виконано на кафедрі теорії і методики природничо-математичних дисциплін початкової освіти ВНУ імені Лесі Українки
Keywords: методи виховання; скаутинг; education; scouting