Способи оптимізації фізичного виховання студентів вищих навчальних закладів на сучасному етапі - Бугайчук, Назар; Buhaychuk, Nazar (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
У статті розкрито проблеми сучасного фізичного виховання студентів вищих навчальних закладів. Узагальнено дані науково-методичної літератури з досліджуваного питання, зроблено акцент на доцільності впровадження новітніх технологій в освітній процес. Указано на необхідності перебудови та вдосконалення системи фізичного виховання молоді відповідно до соціальних вимог. Формування здорової нації в майбутньому залежить від відповідності фізичного виховання сучасним вимогам, описано способи оптимізації фізичного виховання студентів.he article deals with the problems of modern physical education of students of higher educational establishments. It is generalized the data of scientific–methodological literature on the studied question. It is emphasized the expedience of implementation of modern technologies into the educational process. It is noted the necessity of rebuilding and improvement of physical education system of young people according to the levelof social demands. Itisnotedthat the formation of a healthynation in the future dependson physical education according to modernre quirements. It is described the ways of optimization of physical education of students.
Ways of Optimization of Physical Education of Students of Higher Educational Establishments at the Modern Stage
Keywords: фізичне виховання; студенти; оптимізація; вищі навчальні заклади; physical education; students; optimization; higher educational establishment