Радіоактивне забруднення рекреаційних зон регіонального ландшафтного парку «Прип’ять−Стохід» - Худоба, В. В.; Khudoba, V. V. (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2012)
У статті наведено результати радіоекологічних досліджень навколо основних рекреаційних об’єктів (ма-сиви оз. Нобель та оз. Засвітське) на території регіонального ландшафтного парку «Прип’ять–Стохід». Складено картосхему потужності експозиційної дози випромінювання дослідної території. The results of radioecological research around major recreational objects (arrays l. Nobel and l. Zasvitske) in the Regional Landscape Park «Pripyat−Stokhid». Consisting Kartoshema exposure dose radiation research area.
Radio-Active Contamination of Recreational Areas Regional Landscape Park «Prypiat− Stokhid».
Роботу виконано на кафедрі раціонального використання природних ресурсів і охорони природи ЛНУ ім. І. Франка
Keywords: регіональний ландшафтний парк; рекреація; радіоактивне забруднення; цезій-137; regional landscape parks; recreation, contamination; caesium-137